Апел за помош на Борис Велјановски

13

Преземено од Фондација Телеком за Македонија

 

070143181- да му помогнеме на Борис Велјановски.
Борис боледува од карцином. Тој треба да се лекува од карцином во болница во странство,поточно во Австрија, а сумата која се побарува е недостижна за семејството.
Да помогнеме.

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

2 коментари

  1. Објавено од Мето, на Одговори

    Добивам известување дека бројот 070143181 не постои.

  2. Објавено од jasminaap, на Одговори

    Почитуван Мето, дали се обидувате да воспоставите повик од телефонски број на Телеком? Донацискиот број е само за корисници на Телеком. Истиот постои и е активен во моментот.

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: