Апел за помош на Бобан Теовски

57

Ве молиме да го отворите вашето срце и да му помогнеме на Бобан Теовски, 29-годишно момче од о.Илинден кај кого е дијагностициран (АДЕНОИДНО ЦИСТИЧЕН КАРЦИНОМ) редок вид на карцином. Поради агресивноста на болеста, по оперативната интервенција неопходно е третманот и лекувањето да продолжат на онколошкиот центар во Истанбул-Турција (Neolife Oncology Center). Средствата кои треба да ги овозможи семејството за хоспитализација, патни трошоци и дво-месечен престој додека трае лекувањето се над реалните можности. Поради тоа, Ве замолуваме да бидете хумани и да донирате.

Вашето малку за некому ќе значи верба, надеж, ЖИВОТ…… Ви благодариме !

Сметка за донации: Број на сметка 200002389989006 Корисник Бобан Теовски Шифра за донација 562 Банка Стопанска банка АД Скопје

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

1 коментар

  1. Објавено од Marina, на Одговори

    So mnogu uspeh

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: