Апел за помош на Александра Илиевска

16

Преземено од: фб. Фондација Телеком за Македонија

Младата девојка Александра Илиевска има 35 години и го има изгубено својот вид. Таа за да може да прогледа и да може да живее нормално како и сите нас, треба да замине на втор третман, каде ќе и се вбирзгаат алопланти и ќе и се направи операција на очите.
Со овие интервенции се очекува видот на Александра да се подобри и поврати.
Да и помогнеме на една девојка. Секој од нас има право на среќен, здрав и нормален живот.

Донации за корисниците на Оне.Вип – 143-489

 

Здружението Хуманост без граници поттикнува превземање на апелите за помош единствено за хуманитарни цели. Здружението се оградува од било какво користење на апелите за помош за политички цели, политичка пропаганда и ширење на верска, национална, политичка и друг вид омраза.

Објави мислење

Добивајте ги новите апели за помош директно на Вашиот емаил. Се што треба да направите е да го внесете Вашиот емаил во полето: